Læbepomade med solfaktor

Husker du læberne, når det kommer til sol og beskyttelse? Læberne er også udsatte, og det er derfor vigtigt, at beskytte dem. Der findes et bredt udvalg af læbepomade med solfaktor, og du kan med fordel gå på opdagelse i dem, og finde den, der matcher dine behov bedst. Vi har i dette indlæg været lidt ude og kigge på mulighederne, som vi herunder vil præsentere for dig.

Hvor høj solfaktor skal der være i læbepomaden?

Jo højere solfaktor, jo bedre. Og det er faktisk ligegyldigt, om man snakker læbepomade, solcreme eller andet solbeskyttelse.

Ligesom alle andre steder på kroppen, kan læberne også blive forbrændte eller skadet af solen. Det kan medføre en tidlig aldring. Sørg derfor for at bruge en god læbepomade med høj solfaktor, også fordi, at huden på læberne er ganske tynd. Det betyder, at de er mere modtagelig overfor solen og skader.

Ligeledes indeholder læber kollagen, hvilket solen kan ødelægge. Læberne kan derfor bliver tyndere over tid.

Så for at svare på det indledende spørgsmål – så find gerne en læbepomade med 30 eller 50 SPF. Jo mere beskyttelse, des bedre.

Hvilke produkter er anbefalelsesværdige?

Ecooking Sum Balm for The Lips SPF 50

Her få du en solbeskyttende og plejende balm til læberne. Den har en meget høj beskyttelse (SPF 50) af læberne, og er ligeledes fugtende og nærende for læberne. Du vil med denne balm opleve altid at have bløde og velplejede læber.

Tuben indeholder 15 ml, og vejledende pris er 99 kr. Du kan købe den lige her.

Nilens Jord Lip Balm SPF 30 no. 481

Denne læbepomade fra Nilens Jord indeholder SPF 30, og er dermed en plejende læbepomade med solbeskyttelse. Derudover indeholder den jojobaolie, der fugter læberne, og beskytter dem mod fugttab. Den er tilsat kalpariane, der øger kollagenmængden i huden samt giver en fugtgivende og opstrammende effekt.

Prisen på denne er 69,95 kr., og kan købes lige her.

Pudderdåserne Læbesalve SPF 30

Her får du en skøn salve / læbepomade, der især er god til, hvis man døjer med tørre og flossede læber. Denne salve kan nemlig gøre læberne bløde og glatte igen, og indeholder ligeledes SPF 30, så den beskytter godt i solen. Den indeholder ingredienser, der beskytter, reparerer og fugter læberne, og samtidig er den uden parfume.

Læbesalven koster 99 kr., og kan købes her.

Labello Sun SPF 30

Her får du en plejende læbepomade, der kan fugte dine læber i op til 24 timer. Ligeledes indeholder den SPF30, som beskytter mod solens stråler. Du vil opleve at læberne bliver silkebløde og beskytter mod vind, kulde og tør luft.

Læbepomaden koster 40 kr. og kan købes her.

Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm SPF 20

Dette er en skøn læbebalsam, der giver læberne fugt samt holder dem glatte og bløde. Den indeholder mineraler, næringsstoffer samt 8 forskellige vitaminer. Den er nem og påføre, og indeholder desuden SPF 20, så den beskytter mod skadelige stråler og udtørring.

Læbepomaden’s vejledende udsalgspris er 205 kr., og kan købes her.

Der findes nok rigtig mange gode bud på en læbepomade med solfaktor, men ovenstående er 5 gode bud i varierende prisklasser. Herfra kan du vurderer, hvad der passer bedst til dine behov, ønsker og budget.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top