Anmeldelse af Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF 50+ PA++++

Er du på udkig efter din nye solcreme, og ønsker du en creme fyldt med gode egenskaber? Måske du allerede har hørt om Beauty of Joseon? Det er et populært mærke indenfor K-beauty, og deres solcremer høster mange gode anmeldelser.

Men, hvad gør netop denne solcreme så god? Og, hvad er min erfaring efter at have brugt den nogle uger. Det vil vi kigge nærmere på i denne anmeldelse.

 

Mere end bare en solcreme

Er du på udkig efter en solcreme, der kan tilbyde både hudpleje og solbeskyttelse i en kombination? Så er det netop det, at Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF 50+ PA++++ kan.

Først og fremmest indeholder den SPF 50+ og PA++++, som effektivt går ind og beskytter mod de skadelige UV-stråler. Ligeledes hjælper den på rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

Det er en meget let solcreme med et kemisk solfilter. Du får altså en hud med en sund glød, og huden bliver ikke dækket af en hvid hinde. Den er drøj i brug, der skal virkelig ikke meget til af gangen, før huden er godt dækket.

Solcremen indeholder derudover 30% risekstrakt og probiotika. Det tilfører fugt og glød til huden samt forebygger irritation, rødme og tørhed. Du vil opleve at få en mere modstandsdygtig hud, ved længerevarende brug.

Solcremen indeholder også de foryngende ingredienser niacinamid, adenosin og vitamin E. Disse ingredienser hjælper med at reducere fine linjer, store porer, ujævn hudtone og rødme. Derudover er cremen parabenefri, vegansk, fri for kunstige parfumer, silikone, udtørrende alkohol, sulfater samt æteriske olier. Det er en solcreme, der er velegnet til alle hudtyper og hudtilstande.

 

Min erfaring med solcremen

Jeg har nu brugt solcremen i nogle uger, som det sidste trin i min hudplejerutine. Og jeg må indrømme – jeg er MEGET imponeret af den!

Jeg har aldrig gået særlig meget op i solcreme. Jovist har jeg brugt det, men jeg har bare tænkt, at den skulle beskytte mod UV-stråler. En solcreme var bare en solcreme, men nu har jeg fået øjnene op for, hvad en solcreme faktisk også kan!

En solcreme kan være en fantastisk kombination af solbeskyttelse og hudpleje. Man kan virkelig mærke at Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF 50+ PA++++ er spækket med en masse skønne ingredienser. Den er utrolig nem at påføre, fedter ikke, lægger ikke en hvide hinde eller noget. Den ligger sig bare flot og behagelig på huden, og jeg kan se, at min glød faktisk har ændret sig. Som nævnt er den meget drøj i brug, og selvom, at man skal bruge et godt lag, kræver det ikke særlig meget fra tuben. Derudover, hvis man bruger makeup, lægger det sig altså bare rigtig flot ovenpå solcremen.

Som i måske kan fornemme, er jeg ret begejstret for solcremen, og jeg kan ærligt sige, at den bliver fast inventar i min skuffe. Den er altså bare god! Kig gerne de øvrige brugeranmedelelser igennem på f.eks. webshops, hvis i ikke tør lade min anmeldelse stå alene. Det er mere eller mindre enstemmigt, at det er en hammergod solcreme.

 

Hvor mange stjerner får solcremen så?

Uden at tøve vil jeg give denne solcreme 5/5 stjerner. Jeg har intet dårligt at sige om den, og jeg elsker at påføre den hver morgen.

Så, hvis du er til solbeskyttelse og hudpleje samlet i én skøn creme, og ønsker en overkommelig pris, så kan jeg anbefale dig at kigge nærmere på Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF 50+ PA++++.

Du kan finde og købe solcremen her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top