Anmeldelse af Estée Lauder Advanced Night Repair Serum

Med min dedikation til hudplejeprodukter, har jeg selvfølgelig også skulle prøve et par af produkterne fra Estée Lauder. Det er generelt et meget anmelderrost brand, der arbejder efter en innovativ tilgang til skønhedspleje.

Produkterne fra Estée Lauder er af høj kvalitet, om det gælder makeup, hudpleje eller parfumer. Vidste du, at Estée Lauder faktisk var den første til skabe et serum? Det er faktisk dette serum, jeg har testet af over de sidste to måneder: det nu ikoniske Advanced Night Repair Serum. Der er selvfølgelig sket meget med produktet siden da, og jeg har været rigtig spændt på at skulle teste det.

 

Hvad er serum til ansigtet?

Et serum er et hudplejeprodukt, der har til formål at tilføre en række aktive ingredienser ind i huden. Der findes naturligvis mange forskellige varianter, men fælles for dem alle er typisk, at de f.eks. har en noget højere koncentration af aktive ingredienser end cremer har. Vær gerne opmærksom på, at dit serum lige skal have lidt virkningstid, inden du fortsætter med næste produkt. Dette er faktisk gældende for alle produkter i hudplejerutinen – de skal lige have lov at absorbere, før det næste produkt påføres.

Som nævnt findes der mange forskellige typer af serum, da der som bekendt kan være stor forskel på huden. Hvis du ved, hvilken hudtype du har, vil det være nemmere for dig at vælge et serum. Det rigtige serum, giver den rigtige pleje til huden – så tag eventuelt en test, eller kig videre her på bloggen, hvor vi går i dybden med de forskellige hudtyper.

 

Hvorfor skal man vælge Advanced Night Repair Serum?

På trods af navnet, er det faktisk et serum, der anbefales at man bruger, både morgen og aften. Det siges at skulle give en øjeblikkelig glød, god mængde fugt samt reducere synlige alderstegn.

Serummet kan bruges som en fast del af din hudplejerutine – efter rens, og før creme. Det er et let serum, der hurtigt trænger ind i huden. Tilfør et par dråber til din hud og masser blidt ind. Der findes forskellige anbefalingsmetoder til påførelsen, som du eventuelt kan prøve lidt kræfter med.

Serummet passer derudover til de fleste hudtyper: Normal, kombineret, tør og fedtet hud, kan med fordel bruge denne serum. I min research af produktet, kan jeg faktisk se, at når mange først begynder at bruge produktet slipper de det ikke igen. Jeg forstår godt folks glæde for produktet – men er det virkelig prisen værd?

 

Min anmeldelse af Night Repair Serum fra Estée Lauder

Jeg har nu brugt produktet i to måneder, og føler, at det er et godt tidspunkt at drøfte resultaterne. Jeg er fuldstændig enig i, at produktet giver en fremragende glød, og jeg kan også se en forandring i min hud. Den er blevet mere frisk og glat. Dog kan jeg ikke se nogle forandringer ift. alderstegn. Jeg har en række fine linjer, som jeg håbede serummet kunne være med til at mindske. Der er dog ikke noget at hente på den front (endnu?).

Prisen er også i den høje ende, og her efter to måneders brug, er flasken ca. halvt fyldt (har købt en på 50 ml). Jeg tænker, at jeg vil opdatere min anmeldelse her, når flasken er brugt – måske, der skal lidt mere tålmodighed til – der står trods alt i produktbeskrivelsen, at ”linjer og rynker synes markant mindskes”.

Som det ser ud nu, har jeg haft glæde af den fugt og glød produktet har givet. Jeg er dog ikke sikker på, at det bliver et genkøb, medmindre at anti-age egenskaberne, bliver mere tydelige for mig. Men lad os se, hvad der sker. Med udgangspunkt i effekten lige nu, kommer jeg til at give produktet 3 ud af 5 stjerner.

Vil du selv prøve produktet, kan det findes her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top