Anmeldelse af Estée Lauder DayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15

Som i måske lidt kan fornemme, er jeg rigtig glad for produkter fra Estée Lauder, det er hvert fald ikke første (eller sidste) gang, at jeg anmelder et af hendes produkter. Sidste gang var vi en tur forbi Advanced Night Repair Serum, og denne gang skal vi en tur omkring den populære farvede dagcreme. Jeg tror, at de fleste kender den, eller hvert fald har hørt om den, hvis man blot kender lidt til Estée Lauder, eller har været på udkig efter en ny dagcreme. Lad os dykke nærmere ned i produktet, og se, hvad det kan.

Hvad er DayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15? 

I følge produktbeskrivelsen, er DayWear Sheer Tint Moisturizer en farvet dagcreme med solfaktor i. Den tilfører en sund og jævn glød til alle hudtoner, og forebygger og mindsker derudover synlige alderstegn. Dagcremen har nemlig et yderst effektivt antioxifant-kompleks, der hjælper med at få huden til at syne yngre og forebygge de ældningstegn. Du kan se en effekt på f.eks. de fine linjer og pigmentforandringer. 

Det er en dagcreme, der får huden til at blive blød og samtidig indeholder den solfaktor 15, og beskytter dermed mod solens skadelige stråler. Den har en let og frisk duft, og giver en let dækkende farve. 

Cremen er dermatologisk testet, tilstopper ikke porer og er velegnet til normal/kombineret hud. Den er ideel til anvendelse om morgenen. 

Dette er, hvad producenten selv siger om produktet – men er det også, hvad jeg oplever?

Hvad synes jeg om dagcremen?

Jeg har brugt dagcremen i nogle måneder nu, og kan tydeligt mærke, at det er en creme, der emmer af kvalitet og gode egenskaber. Lad mig først påpege cremens skønne duft – jeg elsker den! Den er let og mild, og falder lige i min smag.

Produktbeskrivelsen angiver, at den er velegnet til alle hudtyper. Jeg er ret lys, og blev faktisk overrasket over, hvor meget farve den gav. Jeg er ikke til et særlig makeup’et look, så for mit vedkommende, skal der kun et ganske, ganske tyndt lag på. Ellers bliver det simpelthen alt for mørkt. Jeg er stadig lidt i tvivl om, hvorvidt det stadig er en anelse for mørkt til mig her i vintermånederne, men det vil med sikkerhed være et hit, når vi rammer sommermånederne. Så er du ligesom mig ret lys, skal du måske overveje om den bliver for mørk. Huden bliver dog glat og pæn med cremen på. Den er ganske let dækkende, så forvent ikke at den vil dække alt.

Det tynde lag betyder selvfølgelig også, at den holder i længere tid. Jeg har brugt den i nogle måneder nu, ikke altid hver dag, men der er nok brugt ca. 25-30% af den.

I forhold til forebyggelse og mindskning af fine linjer og alderstegn, må jeg konkludere, at det kan jeg umiddelbart ikke se en effekt af. Måske jeg skal fortsætte brugen og være lidt mere tålmodig, men for mig har den hvert fald endnu ikke haft en virkning herpå. Det har jeg faktisk været en lille smule ærgerlig over – men jeg giver det lidt tid, og opdaterer anmeldelser her, hvis der skulle ske ændringer på dette område.  

 

Hvem er DayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15 til?

Min vurdering af dagcremen er, at den passer til de fleste, dog ikke dem med alt for lys hud, da den altså giver en del farve.

Dagcremen passer til dem, der godt kan lide en god fugtig dagcreme, med en skøn frisk duft. Dem, der holder af at få lidt farve og glød i hudtonen, uden at det er alt for dominerede og makeup’et.

Min overordnet vurdering af dagcremen, resulterer i en bedømmelse på 3,5 stjerner.

Det ER en rigtig god dagcreme, men den får ikke de sidste 1,5 stjerner grundet, at jeg ikke synes, at den passer til ALLE. Ligeledes er jeg lidt skuffet over, at der ikke ses nogen effekt, overhovedet, på mine små fine linjer. Det er dog overordnet en god dagcreme, og jeg kan godt forstå, at den er populær. Jeg er glad for at jeg valgte at prøve den, og kan ikke afvise, at det resultere i et genkøb. Det må den fremadrettede effekt afgøre. 

Ønsker du at prøve dagcremen, kan du finde den her.

Opdatering maj 2024 
Solen er nu begyndt at titte frem i Danmark, hvilket også har medført, at jeg har fået lidt naturlig farve herfra i ansigtet. Jeg må nu sige, at dagcremen simpelthen ligger sig så flot på ansigtet, og farven føles ikke længere for mørk. Ligeledes synes jeg faktisk, at min fine linjer ved munden er mindsket, og cremen giver en pæn glød og udstråling. Så, hvis min anmeldelse skulle falde nu, ville jeg give den 5 stjerner, uden tvivl. Men grundet, at den ikke helt falder naturligt ind i min lyse hud i vintermånederne, lader jeg min anmeldelse være uændret – men jeg er uden tvivl, rigtig glad for denne farvede dagcreme lige nu! 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top