bedst i test skintonic

Bedst i test – skintonic

Er du på udkig efter en ny skintonic, men har svært ved at navigere rundt i de mange muligheder, der findes? Det er fuld forståeligt – og derfor har vi netop også skrevet dette indlæg, hvor vi prøver at finde frem til de bedste skintonics på markedet.

Først – hvad er en skintonic egentlig? Jo, en skintonic eller toner indeholder en masse gode egenskaber, og går f.eks. ind og fjerner det sidste snavs samt tilfører fugt og gør huden klar til de efterfølgende produkter. Der er selvfølgelig forskel på de forskellige mærker, og hvad der derudover er tilført af egenskaber.

Men – lad os prøve at dykke ned i nogle af favoritterne på markedet.

  1. AUSTRALIAN BODYCARE – Face tonic
  2. BIOTHERM – Biosource purifying toner
  3. BEAUTE PACIFIQUE – Skin tonic dry skin
  4. MURAD – Hydration hydrating toner
  5. CLARINS – Toning lotion hydrating lotion

AUSTRALIAN BODY – Face tonic

Her får du en alkoholfri skintonic, der går ind og renser huden og porerne i dybden. Derudover er det en skintonic, der kan hjælpe og forebygge hudorme, bumser og uren hud. Den er nemlig beriget med Tea Tree Oil, der forhindrer bakterier i at sætte sig i huden og porerne. Udover disse skønne egenskaber, indeholder toneren også kokosolie og glycerin, hvilket er særdeles fugtbevarende. Ingredienserne Aloe vera og allantoin hjælper, hvis man har irriteret eller skadet hud.

Denne face tonic kan bruges af alle hudtyper. Du kan købe skintonic’en lige her.

BIOTHERM – Biosource purifying toner

Denne skintonic er god til normal samt kombineret hud. Det er en skintonic, der går ind og genopfrisker huden og sørger for en at opretholde hudens fugtbalance. Ligeledes fjerner den det sidste snavs fra huden og giver en skøn glød. Du kan købe den lige her.

BEAUTE PACIFIQUE – Skin tonic dry skin

Som navnet nok afslører, så er dette en toner, specielt udviklet til tør og sart hud. Prøv den cremede konsistens, der er behagelig og frisk på huden. Produktet indeholder en række skønne ingredienser, der gør, at den også kan anvendes i øjenområdet. Du vil opleve at huden får tilført en god mængde fugt og irritationer dæmpes. Du vil få en hud, der både er blød og komfortabel, og klar til de næste produkter i din rutine.

Du kan finde toneren lige her.

MURAD – Hydration hydrating toner

Her får du en toner, der opstrammer porerne samt holder huden godt fugtet. Det er en alkoholfri toner, der afbalancerer hudens naturlige pH-værdi og fjerner urenheder, for at gøre huden klar til de efterfølgende produkter.

Toneren indeholder agurke- og kamillekestrakt, der virker beroligende og minimerer irritationer i huden. Den indeholder ligeledes C og E vitamin, der giver en kraftfuld antioxidant beskyttelse. Toneren kan købes her.

CLARINS – Toning lotion hydrating lotion

Hvis du ønsker en lidt anderledes toner, så kan dette være et godt bud. Her får du en alkoholfri toning lotion, der indeholder ekstrakt fra økologisk aloe vera og økologisk figen. Disse går ind og fugter samt blødgør din hud. Derudover indeholder denne lotion egenskaber, der fremmer den naturlige balance i hudens flora. Denne tonende lotion er især velegnet til normal og tør hud. Du kan købe den lige her.

Hvilken toner er så den bedste?

Det kan være rigtig svært at vurdere, hvilken toner, der er den bedste, da det ikke er alle, der er velegnet til alle hudtyper. Jeg synes overstående 5 produkter, alle er rigtig gode bud, der kan dække de flestes behov.

Men, hvis vi skal kigge på den bedste all-rounder, der kan passe til alle – så vil vi anbefaling være, at du prøver den fra Autralian Bodycare. Udover at indeholde en masse egenskaber, fås den også til en ganske overkommelig pris. Den bliver i høj grad rost af forbrugerne for at give en pænere hud og fjerne alle urenheder. Den virker hurtigt, er drøj i brug og giver en fin glød til huden. Jeg har personligt selv været rigtig glad for denne toner, og den holder fuldstændig, hvad den lover. Vil du have noget, der er mere målrettet den enkelte hudtype, så kig på de 4 andre bud, om der er noget, der matcher. Dog som tidligere nævnt, kan toneren fra Australian Bodycare bruges af alle, og giver rigtig gode resultater.

På baggrund af det, vil jeg sige, at Australian Bodycare toneren vinder denne bedst i test.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top