Bedst i test – dagcreme til moden hud

Fra omkring 25-årsalderen, kan man så småt mærke en alderspåvirkning på huden. Huden begynder stille og roligt at blive mere slap, man får rynker og du kan opleve at pigmentforandringer bliver tydeligere. Selvom disse alderstegn kommer snigende, kan du stadig have en pæn og sund hud, hvis bare du passer på din hud, og plejer den med de rette produkter.

Men, hvilken dagcreme er egentlig bedst, når det kommer til at pleje den modne hud? Det vil vi kigge nærmere på i denne artikel. Jeg har herunder samlet 5 bud på dagcreme, der er særligt velegnet til den modne hud.

BIOTHERM – Blue Peptides Uplift Cream SPF30

Denne dagcreme skulle efter sigende kunne give en synligt fastere hud samt tilføre en smuk glød. Det er en fugtgivende og opstrammende creme til alle hudtyper, med formålet om at bevare en fast og opstrammet hud. Den indeholder SPF-beskyttelse, så den beskytter også huden mod aldringstegn fra solen.

Du kan finde og købe dagcremen her.

BEAUTE PACIFIQUE – Paradoxe anti-age dagcreme  

Denne creme er velegnet til alle hudtyper, og er en yderst fugtgivende dagcreme, der giver god beskyttelse til huden samtidig med, at den tilfører en anti-age effekt. Det er en god kombination af luksuriøse egenskaber og reparerende samt beskyttende effekter. Det er en creme, der hurtigt trænger ind i huden, og efterlader huden dejlig blød samt med en fin glød.

Du kan finde den populære dagcreme lige her.

L’OREAL PARIS – Age perfect golden age dagcreme SPF 20  

Dette er en styrkerende dagcreme, der bidrager til en mere spændstig hud samt aktiverer hudens glød. Det er en dagcreme, der tilfører en god mængde fugt til huden og gendanner den naturlige farve.

Cremen kan f.eks. købes i Bilka eller Føtex.

NIVEA – Q10 plus anti-wrinkle day cream

Denne dagcreme aktiverer hudens energistof og bekæmper rynker. Cremen indeholder SPF 15, der beskytter med UVA/UVB skader og forhindrer yderligere dannelse af rynker. Fine linjer loves reduceret efter nogle timer. Mimikrynker reduceres på tre uger. Dybe rynker reduceres på fire uger.

Vil du prøve kræfter med cremen, kan den købes lige her.

ORIGINS – A perfect world antioxidant moisturizer with white tea

Denne ansigtscreme kan anvendes både morgen og aften. Den styrker og beskytter huden mod f.eks. miljøpåvirkninger og infrarøde stråler. Den giver god beskyttelse og bevarer hudens ungdommelige glød og forebygger ligeledes synlige alderstegn. Fugtbarrieren optimeres og mættes.

Cremen kan købes her.

Men, hvilken dagcreme er så bedst i test?

Vinderen er…

BEAUTE PACIFIQUE – Paradoxe anti-age dagcreme  

Og, hvorfor faldt valget så lige på denne? Først og fremmest, så vil jeg anbefale dig at læse anmeldelserne på dette produkt – de taler virkelig for sig selv! Produktet bliver skamrost (som så mange andre af BEAUTE PACIFIQUE produkter). Cremen roses især for følgende:

  • tilfører en fremragende mængde fugt
  • trænger hurtigt ind i huden
  • god konsistens
  • beroliger huden
  • mindsker fine linjer
  • velduftende
  • Flot under makeup
  • drøj i brug
  • Kølende og opstrammende
  • Mindsker rødme

Så leder du efter din næste dagcreme, der har fokus på anti-age, så kan denne fra BEAUTE PACIFIQUE være et rigtig godt bud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top