Snegleslim i hudplejeprodukter – kan det noget?

Måske din første tanke, da du læste indlæggets overskrift var, ”adr!” eller ”det skal jeg aldrig have i mit ansigt.” Har du tænkt således, er du nok ikke den eneste. Jeg var også ret skeptisk første gang, jeg blev præsenteret for snegleslim.

Der dukker konstant nye trends og tendenser op, og især koreansk beauty finder vejen frem. Det er også her, at du særligt vil møde ingrediensen, snegleslim. Men, hvad er det så, der er helt særligt ved netop snegleslim?

Snegleslim indeholder en række interessante egenskaber:

Hyaluronic acid, som har fugtgivende egenskaber, og hjælper med at beskytte hudens barriere.

Glycolic acid, som hjælper med at stimulere kollagenproduktionen, og dermed minimere de fine linjer og rynker.

Zink, der har anti-inflammatoriske egenskaber, som kan hjælpe, hvis din hud er lidt irriteret.

Hvem er produkter med snegleslim primært henvendt til?

Først og fremmest er snegleslim god til den modne hud, da den som nævnt har en række gode anti-age egenskaber. Ligeledes har snegleslimen også de fugtgivende egenskaber, og er dermed effektiv for den tørre eller sensitive hud.

Test dog meget gerne snegleslim af på et lille område først. Selvom det er et naturligt produkt, er der altid en lille risiko for, at din hud kan reagere negativt.

Hvilke produkter skal man starte med?

Det er oftest meget individuelt, hvad man skal starte med. Så kig gerne på dine behov og, hvilken hudtype du har. På baggrund af det, kan du finde frem til, hvad det bedste snegleprodukt for dig vil være.

Hvis vi dog skal kigge på, hvilke produkter med snegleslim, der hitter lige nu, er disse to ret fra CORSX ret populære:

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Dette er en fugtgivende essens, som indeholder 96% snegleslim. Essensen går ind og beskytter din hud mod fugttab og tilfører ligeledes en flot glød. Du vil opleve at få en mere glat hudtekstur, og hvis du døjer med rødme, vil den mindskes. Det samme vil urenheder og irritation. Ved vedvarende brug vil du se, at pigmentpletter og akne-ar vil reduceres.

Den er god, hvis du bruger produkter med c-vitamin, retinol eller AHA/BHA-syrer, da den beskytter mod irritationer, der kan fremkomme, når man anvender disse aktive ingredienser.

Ligeledes vil du opleve ved regelmæssig brug, at essensen stimulerer de processer i huden, der hjælper med at forebygge fine linjer og rynker.

Man kan godt fornemme, at det er lidt slimet ved påføring, men ligeså snart det rammer huden, trænger det meget hurtigt ud, uden at fedte.

Dette produkt er blevet en del af min hudplejerutine, for to ugers tid siden. Jeg har valgt at inkluderer et par “snegleprodukter”, da jeg netop søger anti-age egenskaber samt naturlige ingredienser. Jeg glæder mig til at se, hvad den kan gøre for mig. Det er hvert fald et meget populært og effektivt produkt, hvis du læser brugeranmeldelser.

COSRX Advanced Snail 92 all in one cream

Cremen indeholder 92% snegleslim. Snegleslimet er utrolig fugtgivende og helende, og det har derudover anti-age og anti-inflammatoriske egenskaber. Det er en creme, der er fri for parabener, sulfater, mineralolie, udtørrende alkoholer og parfume.

Det er en creme, der er let på huden, men som stadig fugter rigtig godt. Den roses for at have en dejlig konsistens, for at give blød hud samt giver et godt grundlag for efterfølgende makeup.

Så, bør man prøve snegleslim i sine hudplejeprodukter?

Hvis du føler, at ovenstående gennemgang har inspireret dig til at prøve snegleslim, synes jeg helt sikkert, at du skal give det et forsøg. Der findes jo mange andre produkter end de to nævnte i artiklen, så du kan jo blot gå i gang med at undersøge markedet, og se, hvorvidt der er produkter, der vil matche dine behov.

Det er en rigtig god ingrediens at have i sine produkter, der kan gøre gode ting for dig. Som nævnt, har jeg tilført snegleslim til min hudplejerutine, og jeg tror, at det forbliver sådan. Hvis du godt kan lide de naturlige ingredienser med gode egenskaber, er snegleslim måske også det rette for dig. Prismæssigt, er det også meget overkommelige produkter, hvilket nok også er rigtig attraktivt for mange.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top