Anmeldelse af Beauté Pacifique Anti-Age A-Vitamincreme

Jeg har den seneste tid ledt efter solide anti-age produkter, der holder, hvad de lover. Jeg har hørt rigtig godt om denne creme fra Beauté Pacifique, og generelt resten af serien. Så nu måtte den prøves. Men lever den så op til forventningerne og hypen? Det vil vi tage et kig på i denne anmeldelse.

 

Hvorfor skal man vælge denne creme?

Denne creme er især til dig, der er 25+, og som leder efter en fugtighedscreme, der kan sætte ind på forekomst af linjer og rynker. Cremen bruges som natcreme, hvor den hjælper med at sætte gang i kollagendannelsen, så huden forbedres. Cremen går ind og fugter, giver glød samt forynger udseendet.

Cremen skulle have en videnskabeligt dokumenteret, foryngende effekt på huden, og døjer du med kraftige solskader i huden, kan cremen også hjælpe herpå.

Det er en creme, der er drøj i brug, og som hurtigt trænger ind i huden. Kan du godt lide de milde dufte, er denne noget for dig. Vær opmærksom på at vælger du denne creme, skal den kun påføres HVER ANDEN AFTEN i de første 8 dage. Dette skyldes, at huden lige skal vænne sig til A-vitaminerne, der er i cremen, og for at forhindre rødme.

 

Hvad er min vurdering af cremen? 

Jeg har brugt cremen lidt on-off i et års tid nu. Den er super drøj i brug, og er stadig i gang med den første ”krukke”. Det er en fed creme, der er fin og arbejde med, og som hurtigt trænger ind i huden. Jeg har en oplevelse af, at cremen trænger ind og arbejder godt i huden – men om den har bidraget til en foryngende effekt, er meget svært at sige.

De positive elementer er helt klart, at den er drøj i brug, og giver en god fugtet hud. Jeg er glad for den milde duft, og føler, at der sker noget når man påfører den. Prisen er ligeledes overkommelig, især når den holder så længe som den gør.

Effekten har jeg virkelig svært ved at vurdere – men når jeg læser andres anmeldelser af cremen, bliver den rost rigtig meget. Det er både ift., den nemme påføring, drøje brug, giver smidig hud samt reducerer linjer og rynker.

Jeg er ikke sikker på, at jeg selv kommer til at købe den igen, da den ikke har haft den store effekt for mig – men jeg tror på, at der er noget om snakken, og leder man efter de egenskaber, der er i netop den creme, synes jeg, at man skal give det et skud. Den har tydeligvis haft en rigtig god effekt hos mange andre. Du kan købe den lige her.

På baggrund af min egen oplevelse af cremen, vil jeg give den 3 ud af 5 stjerner.

Den er fin, men jeg er ikke solgt. Jeg mangler stadig at finde den creme, som jeg bare ikke kan undvære i min hudplejerutine. Har du et forslag? Jeg tager gerne imod bud, og så bliver den selvfølgelig anmeldt lige her på bloggen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top