Anmeldelse af Filorga Time-Filler Shot 5 XP 15 ml

Hvis du også har stor kærlighed til produkterne fra Filorga, er det nok ikke gået din næse forbi, at de er kommet ud med Time-Filler shot 5 XP – et koncentreret serum, som korrigerer og modvirker rynker og mimiske linjer!

Time-Filler er Filorgas bedst sælgende serie, som har særligt fokus på at mindske de overfladiske rynker, de mimiske linjer, tørhedsrynker og linjer på halsen. Som en ny del af denne serie, er der kommer dette højkoncentreret serum med neuropeptider, som siges at skulle have en afslappende og udglattende effekt på huden.

Jeg har sat mig for at undersøge, om produktet er hypen værd.

Hvorfor skal man vælge Filorga Time-Filler?

Filorga er generelt et virkelig godt og anerkendt mærke, som løbende får tilført en række forbedringer. Måske kender du allerede til deres Time-Filler 5 XP creme? Denne har f.eks. fået tilført mere hyaluron og flere peptider. Og hvad gør så det, tænker du nok? Jo, der er tilført peptider, der binder fugten i huden. Huden forbedres og bliver udglattet. Måske har du rynker eller linjer, der fremkommer af dine mimiske bevægelser? Så er Time-Filler serien lige noget for dig.

Vidste du, at Filorga er inspireret af injektioner som filler og botox?

Skal man prøve Filorga Time-Filler Shot 5 XP?

Hvis du kan lide Filorga’s andre produkter fra samme serie, og du har oplevet en effekt deraf, synes jeg helt sikkert, at du skal prøve deres nye produkt. Har du endnu ikke kendskabet til brandet, vil jeg faktisk også sige, at jeg synes du skal give det et forsøg. Filorga skiller sig ud på markedet, og jeg har endnu ikke fundet et tilsvarende produkt, der kan det samme.

Denne anmeldelse er selvfølgelig min subjektive holdning og vurdering af produktet, men hvis du undersøger Filorgas serie nærmere, kan du se, at det er en stor favorit hos rigtige mange, Danmark som udlandet.

Jeg synes, at deres produkter er rigtig effektive, og er en fast inventar i min hudplejerutine, og derfor skulle jeg selvfølgelig også prøve deres nye Time-Filler Shot 5XP.

Jeg har selv fine linjer fra næse til mund, og disse vil jeg gerne mindske, hvilket jeg tænkte, at dette produkt kunne hjælpe med. Serummet lægges direkte på linjerne, med en forventning om forbedringer, allerede efter 7 dage.

Flere kalder det botox på dåse, og det har også en afslappende effekt på huden. Det er meget tydeligt at mærke, at produktet arbejder, når det kommer på huden.

Min anmeldelse af produktet

Jeg har nu brugt produktet i en uges tid, og som Filorga også lover, kan der ses en effekt efter syv dage. Min linjer ER faktisk blevet minimeret! Produktet er rigtig nemt at påføre og arbejde med. Det trænger hurtig ind i huden, og har en rigtig fin duft, meget mild. Jeg har brugt det både morgen og aften, og kan mærke og se, at huden er blevet mere glat omkring linjerne. Jeg er oprigtig meget begejstret for produktet, og kommer også til at bruge det på mine ”kragetæer”.

Er der ulemper ved produktet?

Jeg er ikke stødt på noget negativt ved produktet. Det er måske til den lidt dyre side (545 kr., vejledende udsalgspris), men i og med, at produktet lever op til, hvad det lover (hvert fald for mig), så synes jeg også, at pengene er godt givet ud.

Det er et produkt, der er velegnet til alle hudtyper, og det anbefales at bruge fra 30 år, og opefter. Kaster du dig ud i at afprøve det, så suppler gerne med en god dag- og natcreme, eventuelt fra samme serie.

Jeg vil på nuværende tidspunkt rate produktet til 4 ud af 5 stjerner.

4/5

Den får endnu ikke den sidste stjerne, da jeg ikke har brugt Time-Filler Shot 5XP i særlig lang tid, og gerne lige vil se, hvad fremtiden bringer for mine fine linjer. Jeg er dog meget optimistisk, og vil selvfølgelig holde anmeldelsen her opdateret, når der er gået noget tid.

Er du blevet fristet til at prøve produktet, kan du finde det her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top