Bedst i test – renseprodukter

Er du på udkig efter et nyt godt renseprodukt? Det kan godt være noget af en jungle, da der også findes mange typer af rens. Derfor har vi forsøgt at samle nogle af de allerbedste, baseret på egne erfaringer samt generelle anmeldelser fra folk, der har prøvet produkterne. Lad os dykke lidt ned i, hvad kandidaterne kan.

Hvilke gode ansigtsrens findes der på markedet?

Der findes sikkert rigtig, rigtig mange – men vi har forsøgt at udvælge nogle enkelte, der skiller sig ud.  Herunder kan du læse læse om de forskellige:

BIOTHERM – Biosource total renew oil cleanser

Denne selvskummende renseolie fjerner effektivt makeup og snavs fra huden, så den efterlades med en smuk glød. Passer til alle hudtyper.

LANCOME – Eau Micellaire Douceur

Dette er et 3-i-ét produkt med ekstrakt fra rose. Det frigør blidt makeup og urenheder. Den blide formel kan også bruges til at fjerne makeup fra øjne og læber. Huden efterlades frisk og ren.

ECOOKING – Anti-age renseskum

Vegansk, blødt og plejende renseskum, fyldt med aktive ingredienser og milde vaskeaktiver. Det er en rens, der trænger godt ind i huden, hvor den fugter, blødgør og forbedrer hudelasticiteten.

ELISABETH ARDEN – Prevage anti-aging boosting cleanser

Cremet og let skummende ansigtsrens, der fjerner snavs, døde hudceller og andre urenheder. Derudover har den til formål at forfine hudens struktur, og den beskytter og fornyer huden, så den efterlades frisk og glansfuld.

Filorga – Foam Cleanser

Et lækkert renseskum til ansigtet, der kan anvendes af alle hudtyper. Udviklet med milde vaskeaktiver, som skånsomt renser huden og efterlader den behagelig og ren. Det er en rens, der giver en ungdommelig fremtoning.

Hvilken af ovenstående, skal man så vælge?

De er alle gode, og har en række forskellige egenskaber. Så alt efter, hvad du ønsker og leder efter i en ansigtsrens, må du afgøre, hvilken der matcher bedst. Vi har dog selv en klar vinder, som vi føler skiller sig ud fra de resterende.

LANCOME – Eau Micellaire Douceur

Den er især rigtig god, da den renser godt igennem, og efterlader huden fin og blød. Den er nem og hurtig at bruge, og følelsen af ren og frisk hud er tydelig efterfølgende. Det er et produkt, der er drøj i brug, mild samt ikke udtørrende for huden. Den roses også for at efterlade huden rigtig flot. Den er god til når det skal gå hurtigt, men giver stadig et fremragende resultat, og har kun en ganske mild duft. Mange nævner i deres anmeldelser, at efter de har fundet denne rens, har de aldrig overvejet noget andet. Det har været for mange været en fast inventar i deres rutine, i flere år!

Så hvis du er på udkig efter en ny rens, kan dette måske være et godt bud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top